TRADYCYJNE cienkie

Paluszki TRADYCYJNE cienkie

Chrupiące i delikatnie wypieczone paluszki.  Paluszki posypane solą są znane w smaku każdemu, a technologiczny proces wypieku na bazie tradycyjnego ciasta drożdżowego gwarantuje im najwyższą jakość. Paluszki z makiem to kompozycja smakowa pysznego, słodkawego ciasta z ogromną ilością ziarenek maku. Paluszki imieninowe są obficie posypane sezamem.

  • TRADYCYJNE cienkie - paluszki z makiem

    Wyśmienite połączenie tradycyjnego ciasta z ogromną ilością ziaren maku. Te cienkie paluszki dedykowane są dla wszystkich smakoszy tradycyjnych, naturalnych przekąsek. Połączenie lekko słodkawego smaku ciasta i aromatycznego maku tworzy niezwykłą kompozycję smakową.

  • To przekąska dla osób, które szukają czegoś więcej niż zwykłe paluszki z sezamem. Te średniej grubości paluszki są obficie obsypane sezamem, dzięki czemu nabywają intensywnego, niepowtarzalnego smaku.

  • PALUSZKI SŁONE

    Tradycyjny smak delikatnie wypieczonych i oprószonych solą paluszków jest znany każdemu. Ich atrybutem jest niezwykła kruchość, a dzięki technologicznemu procesowi produkcji wypieku na bazie tradycyjnego ciasta drożdżowego wyrób ten jest wysokiej jakość i ma niepowtarzalny smak.